Välkommen till Colour & Harmony!

Inom Colour & Harmony utför vi färganalyser och bedriver försäljning av en egen mild, kvalitativ och prisvärd make up indelad i kalla och varma färger utifrån de fyra årstidernas teori. Med anledning av nya omständigheter i livet, står företaget nu inför förändringar:

Avveckling eller överlåtelse snarast, men absolut senast våren 2017. 

Oavsett vilket det blir, så innebär det att vi kommer att sälja ut lagret och inte beställa några nya produkter vartefter de tar slut. Vilka produkter som finns kvar kan du se på hemsidan. Där finns också ett antal produkter som säljs ut till 25 respektive 50 procents rabatt. 

Vi vill därför tipsa dig om att handla det du behöver innan det tar slut. Samtidigt ber vi om din förståelse för att vissa saker redan kan vara slut

Skulle du eller någon du känner vilja ta över verksamheten, så är vi öppna för olika lösningar:

1) Övertagande av allt, vilket bl a innebär namnet Colour & Harmony, webbutiken, hemsidan, FB-sidan, lagret, kontakten med leverantörerna i USA, färgguiderna och tillverkningen av nya färgguider.

2) Eller ta över någon eller vissa delar av verksamheten.

Vi vill endast lägga tid på seriösa förfrågningar, tack. Tveka inte att mejla oss dina funderingar och frågor.

Ni kommer att hållas uppdaterade om hur det går, för flera av er har en stor förkärlek till våra fantastiska hudprodukter, våra foundations, eyefix och läppstift med mera, och därmed säkert vill att de ska finnas kvar. Tid för färganalys/färgrådgivning går att boka tills vidare.

-   Färganalyser/färgrådgivning/färgstyling

-   E-butik med mild make up. Just nu REA!

Varmt välkommen med din förfrågan!